ویزای هند

شرکت خدمات توریستی و تکت فروشی ارگ تراول با ارایه خدمات ویزای دبی در خدمت شما عزیزان قرار دارد

مدارک لازم برای اخذ ویزا هند

اصل تذکره

اصل پاسپورت

2 قطعه عکس رنگی زمینه سفید

کپی تمام  رنگی تذکره

تکت رفت و برگشت به یکی از شهرهای کشور هند

فرم مخصوص که توسط ما در اختیار شما قرار می گیرد

شرایط اخذ ویزا

ویزا توریستی هند ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور هند اقامت کنید

ویزا هند به صورت عادی حداقل  دو روز کاری زمان لازم دارد. اخذ ویزا فوری هند حداقل 1 روز کاری زمان لازم دارد

ویزای مریض نیز از جانب سفارت اریه میشود که با در دست داشتن تصدیق داکتر ارایه میشود

اطلاعات وارد شده در فرم درخواست ویزا باید به صورت کاملا دقیق و صحیح وارد شود و هرگونه اطلاعات غلط و ناقص ممکن است به رد شدن ویزا بیانجامد

برای اخذ ویزا هند هر نفر (صرف نظر از سن) باید یک پاسپورت جدا داشته باشد

-------------------------------------

Go to top